Snapchat Haritası Nasıl Devre Dışı Bırakılır? Snapchat, Android veya iOS çalıştıran akıllı telefonlarda kullanılabilen bir multimedya uygulamasıdır. Arkadaşlarınıza “Snap” olarak adlandırılan resimler veya videolar göndermenize olanak tanır. Bu Snap’ler görüntülendikten sonra kaybolur.
Platform ayrıca WhatsApp gibi anlık mesajlaşma hizmetlerine benzer bir Sohbet işlevi de sunuyor. Ancak temel fark, Snaps’ta olduğu gibi Sohbetlerin görüntülendikten sonra kaybolmasıdır.
Ayarlarınızı, Sohbetler açıldıktan 24 saat sonra kaybolacak şekilde değiştirebilirsiniz. Mesaja bir kez dokunarak da kaydedilebilirler; görüşmedeki her iki kullanıcı tekrar dokunarak Sohbetleri silebilir.
Bununla birlikte, Snapchat’ın tüm noktası, gönderilen her şeyin yakında kaybolmasıdır. Yayınlar ayrıca, kısa makaleler ve görsel merkezli hikayeler gibi belirli içeriği yaymak için de kullanır.Snapchat Haritası Nasıl Devre Dışı Bırakılır?
Snapchat‘ın en yeni özelliği olan Snap Map ( Snap Map) , uygulamaya gerçekten çok sevimli bir özellik olmasına rağmen, artan derecede ciddi güvenlik ve gizlilik kaygılarından ötürü pek çok kişi tarafından kabul görmedi.
- Snap Map, arkadaşlarınızın nerede olduğunu gösterir
Uygulama güncellemesinden sonra öğreticiyi inceledikten sonra iki kez düşünmüyorsanız, kendinizi korumak için okumaya devam etmenizi öneririz. Öyleyse bu kadar korkunç kılan nedir ve nasıl kurtulabilirsiniz? Okumaya devam etmek.

Snapchat Haritası Nasıl Devre Dışı Bırakılır?
Neye değer olduğu konusunda Snapchat, özelliğin nasıl çalıştığına dair kısa bir dersin ardından kimi paylaşacağınızı seçmenizi ister: Yalnız kendiniz, tüm arkadaşlarınız veya seçtiğiniz bir grup.
İlk seçeneğe sen geldiysen, hepsi zaten hazır. Ancak, diğer iki seçeneğinden birini seçerseniz ve artık herkesin nerede olduğunu bilmesini istemiyorsanız şu adımları izleyin.
Snapchat’ın Ek Bileşimini Değiştirme Yöntemini şu şekilde kapatabilirsiniz:
- Snapchat’ı açın.
- Kamera ekranından iki parmağınızı kullanarak bir haritayı büyütüyormuş gibi tutun. Bu harita açar.
- Yakala Haritasında, sağ üst köşedeki dişli çark simgesine dokunun.
Ayarlar altında Hayalet Modunu etkinleştirin . - Bu kadar. Snapchat arkadaşlarınız sizi Artık Snap Map’de göremeyecek. Artık yine de arkadaşlarınızın yerlerini görebileceksiniz. Onların gizliliğini önemsiyorsanız, onları da devre dışı bırakmalarını söylemelisin.
Snap Map hakkında başka sorularınız var mı? Onları aşağıdaki yorumlarla paylaşın.
[affiliate_news id=”3454″]
Konu ile ilgili soru ve görüşlerinizi bizlere yorum bölümünden bildirin.
Güncel Teknoloji, Eğlence, Medya, Yaşam, İnternet dünyasında hayatınızı kolaylaştıracak bilgiler almak için. Bizi Facebook , Twitter, İnstagram ,Youtube ,Üzerinden Takip Edebilirsiniz.



